MENNESKER

Thomas Raaschou

Administrerende direktør / Leder for forvaltning

Thomas har over 30 års erfaring med forvaltning i aksjemarkedene. Tidligere arbeidsgivere er Elcon Fondsforvaltning, Gjensidige Fondsforvaltning, Orkla Finans og Awilco Invest.

Thomas har en B.B.A. med fordypning i finans og markedsføring fra Hofstra University i New York.

Ole Gabriel Ueland

Leder for risikostyring

Ole Gabriel Ueland har 10 års erfaring som revisor og Corporate Finance rådgiver for Ernst and Young og SR-Bank Markets. I tillegg har han bistått SR-Bank Bedriftsavdeling med ulike rådgivningsoppdrag, risikoanalyser og tilpasninger på porteføljenivå.

Ole har en Master of Science in Business (Siviløkonom) fra Handelshøyskolen BI. 

STYRET

Frode Foss

Styreleder


Frode har nær 20 års erfaring som finansdirektør i globale flyselskap, og var med i Norwegian Air Shuttle fra oppstarten, samt etableringen av Bank Norwegian, Norwegians fordelsprogram Reward, og Arctic Aviation Assets. Frode har lang erfaring med strategi- og forretningsutvikling, herunder kapitalinnhenting og finansiering via et stort utvalg av finansielle instrumenter.

Frode har en Master of Science utdannelse i finans fra University of Wyoming i USA. I tillegg er han autorisert finansanalytiker (AFA) fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Tore Engebretsen

Styremedlem


Tore Engebretsen har lang erfaring med etablering av selskaper. Han startet og ledet børsnoterte Vmetro fra 1986 til 2003. Tore er for tiden styreformann i bl.a. Xplora Technologies, Elliptic Labs, ODI Medical, 3D Radar og Squarehead Technology. Han har tidligere vært styremedlem og styreformann i en rekke børsnoterte selskaper som Nordic Semiconductor, Profdoc, Nera og Vmetro.

Tore er utdannet cand. real. fra Universitetet i Oslo, teoretisk fysikk.

Thomas Raaschou

Styremedlem